Alegra
 

Alegra d.o.o. utemeljena je u Zagrebu 1991. godine. Tvrtka je specijalizirana za dizajn i grafičku pripremu, a velik broj uspješnih radova i rješenja iz svih aspekata grafičke pripreme i dizajna rezultati su dugogodišnjeg iskustva, kreativnosti, najsuvremenije opreme i visoko kvalitetnog poslovnog procesa.

Kvalitetna analiza, izrada kreativnih rješenja uz profesionalan pristup svakom poslu te nadzor nad proizvodnim operacijama i procesima naš su put koji vodi do uspjeha. Profesionalan pristup implementaciji kreativnih rješenja u praktične forme razlog je zadovoljstva i sigurnosti naših klijenata - prepustite nama kreiranje grafičkih rješenja i njihovu izvedbu, a Vi se jednostavno - opustite.

Naši profesionalni dizajneri upotrijebiti će svoja znanja, ideje i iskustvo te ih uz korištenje najsuvremenije tehnologije oblikovati u opipljive i nadasve lijepe forme, a moderna informatička struktura te veliko znanje iz područja grafičke pripreme i tiska omogućiti će brzu i jeftinu realizaciju projekta zadržavajući kvalitetu finalnog proizvoda na maksimalnoj razini.

Alegra d.o.o.
Vladimira Filakovca 5
10000 Zagreb
tel.: 01.3841.756; fax: 0.1.3841.756Kako do nas

 
 
Sva prava zadržana 1991 - 2002 - Realizacija: Net.studio Aranea