Loading...
ŠTO RADIMO2018-06-21T17:22:05+00:00

Što radimo?

Grafički dizajn i priprema, web dizajn, produkt dizajn i produkcija dizajniranih predložaka uz nadzor nad kvalitetom naše su temeljne djelatnosti.

Specijalizirana znanja, ideje i iskustvo naših dizajnera, suradnika i partnera omogućuju brzu, kvalitetnu i povoljnu realizaciju svakog projekta ili proizvoda. Poštujemo pravila total-dizajna vodeći brigu o svakoj fazi od ideje do produkcije, najpovoljnijem odnosu cijene i kvalitete te vrijednosti gotovog proizvoda za krajnjeg korisnika.

Logo & branding
Vizualni identitet
Grafički standardi

Logotipi i poslovna komunikacija; vizualni identitet i izgradnja grafičkog poslovnog imagea; određivanje osnovnih elemenata grafičke poslovne komunikacije i izrada Knjige grafičkih standarda; grafička rješenja svih vrsta predložaka za jednoobraznu primjenu u svim tiskanim i elektronskim medijima.

GALERIJA

Grafički dizajn
Web dizajn
Produkt dizajn

Idejna i izvedbena rješenja tiskanih, web i 3D materijala potrebnih za kvalitetnu tržišnu i poslovnu komunikaciju; sve vrste tiskanih i web publikacija (knjige, časopisi, katalozi); zahtjevne publikacije (nestandardne, znanstvene, tehničke, umjetničke, višejezične…); izrada i održavanje responzivnih web stranica, web banneri, HTML5 publikacije, e-book publikacije; jezična i sadržajna adaptacija i subtitling video materijala; ilustracije i animacije; ambalaža i oprema proizvoda; veliki formati: prozorske, podne i zidne grafike, jumbo plakati, turističke karte i planovi; društvene igre, igraće karte, igračke i suveniri; grafička oprema prodajnih i izložbenih prostora; oslikavanje vozila.

GALERIJA

Grafička priprema
Produkcija
Realizacija

Grafička priprema za sve vrste tiskanih materijala i za sve elektroničke medije te adaptacija materijala iz jednog medija iu drugi; “Ključ u ruke” od ideje do realizacije uz najvišu kvalitetu finalnog predloška; skeniranje i obrada refleksnih i transparentnih predložaka (korekture boja, retuširanje, ukopiravanje, montiranje); kreiranje i organizacija izvedbe i nadzor nad kvalitetom i isporukom; organizacija poslova prijevoda, lekture, korekture, fotografiranja na vanjskim lokacijama ili u studiju; organizacija pri izradi dotiska na sve vrste promotivnih i poklon-artikala; organizacija dostave gotovih materijala do ureda ili skladišta klijenta u zemlji i inozemstvu

GALERIJA

Kako radimo

Po Vašem pozivu dogovaramo operativni sastanak s ciljem određivanja temeljnih zahtjeva vizualnog identiteta ili medija kojeg je potrebno oblikovati.
Potom izrađujemo našu ponudu sa svim uvjetima i rokovima.

Po prihvaćanju ponude izrađuju se prijedlozi i/ili makete, a nakon konačnog usvajanja izrađuje se izvedbeno rješenje po kojem se projekt dovršava. Plaćanjem računa kojem je temelj ugovorena ponuda, sva autorska materijalna prava prelaze u vlasništvo klijenta na neodređeno vrijeme, a mi sve materijale pohranjujemo za buduće potrebe.

Izdvojeno

Pitajte nas!

Izdvojeno

Alegra d.o.o. u svojem poslovanju ne koristi, ne prikuplja i ne barata osobnim podacima svojih klijenata, partnera, posjetitelja web stranice ili drugih fizičkih osoba. Ime i prezime, službeni ili privatni broj telefona ili e-mail adresa fizičke osobe dobiveni su prema vlastitoj želji fizičke osobe, jedini su osobni podaci koje zadržavamo isključivo u svrhu komunikacije vezane za određeni posao ili projekt i ne dijelimo ih s trećim osobama. Također potvrđujemo da smo poduzeli dostupne tehničke i organizacijske mjere kako bi navedeni osobni podaci bili zaštićeni od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja. Podatci koje putem naše web stranice prikuplja Google Analytics usluga, predmet su Google-ovih pravila o privatnosti, više na: https://policies.google.com/technologies/partner-sites . Pristajem