Put

Alegra d.o.o. utemeljena je u Zagrebu 1991. godine. Grafički dizajn i priprema, web dizajn, produkt dizajn i produkcija dizajniranih predložaka uz nadzor nad kvalitetom naše su temeljne djelatnosti.

Prateći potrebe klijenata za cjelovitom uslugom od ideje do realizacije, nadzirući izvedbu dizajniranoga kroz sve faze uz kontrolu troškova i rokova isporuke ostvarili smo našu viziju total dizajna u kojoj i klijent i krajnji korisnik trebaju biti zadovoljni. Dugogodišnje iskustvo i kreativnost, visoko kvalitetni poslovni proces i kontinuirano ulaganje u opremu temelji su sigurnosti i zadovoljstva naših klijenata iz najrazličitijih područja djelatnosti, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Kvalitetna analiza, kreativna rješenja i kontinuirana komunikacija s klijentom omogućuju pouzdanu realizaciju projekta uz maksimalnu kvalitetu finalnog proizvoda i poštivanje dogovorenih rokova.

Naši klijenti ne trebaju poznavati stručnu grafičku tehnologiju i terminologiju da bi svoj projekt realizirali: saslušati ćemo vaše potrebe, analizirati i predložiti moguća rješenja, izraditi okvirnu ponudu prema obostrano usuglašenim elementima pri čemu ćemo posebnu pažnju posvetiti najboljem odnosu cijene i kvalitete te preuzeti odgovornost za izvedbu i isporuku naručenog. S povjerenjem nam prepustite kreiranje i izvedbu a Vi se jednostavno – opustite.

Tim

SANJA BOLJEVIĆ
kreativni direktor

Sanja je slobodni umjetnik s 25-godišnjim iskustvom u dizajnu, izdavaštvu i produkciji, član ULUPUH-a i ZUH-a, više puta nagrađivana u području grafičkog dizajna i produkt dizajna, radi isključivo na MacOS platformi uz temeljito poznavanje svih grafičkih programa, stručnjak za zahtjevne i višestruko izazovne projekte. Živi u Zagrebu, radi za klijente širom svijeta uz komunikaciju na engleskom i njemačkom jeziku u govoru i pismu. Kreira i nadzire produkciju.

Antonia Grga Vergles
dizajner i stručnjak za profesionalnu grafičku pripremu

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, stručnom obrazovanju i predanosti poslu Antonia samostalno osmišljuje, oblikuje i grafički priprema sve vrste tiskanih i digitalnih publikacija i formi, a specijalist je u grafičkim programima na PC i MacOS platformama. U izravnoj komunikaciji s klijentima na hrvatskom i engleskom jeziku prati i finalizira kreirana rješenja. Živi u Zagrebu, radi za klijente širom svijeta uz komunikaciju na engleskom jeziku u govoru i pismu.

Boris Crljić
direktor

Pored službenog zvanja (Bacc. oecc.) Boris posjeduje i dodatna znanja i vještine pa osim ugovaranja i upravljanja dnevnim analitičkim, financijskim i dokumentacijskim poslovima obavlja i poslove koji upotpunjavaju i povezuju cjelovitost usluga Alegre (društvene mreže, web dizajn, arhiviranje, održavanje sustava). Boris živi u Zaprešiću a s klijentima širom svijeta komunicira na engleskom jeziku u govoru i pismu.

Zašto mi?

  • Poštujemo pravila Total Designa vodeći brigu o svakoj fazi oblikovanja i realizacije dizajniranoga, najpovoljnijem odnosu cijene i kvalitete te vrijednosti gotovog proizvoda za krajnjeg korisnika.
  • Pružamo kompletnu uslugu od ideje do realizacije i odgovaramo za kvalitetu, cijenu i rokove isporuke.
  • Svakom pojedinom proizvodu ili usluzi posvećujemo posebnu pažnju, uz poštivanje identiteta grupe proizvoda, branda ili klijenta.
  • Klijente kontinuirano pratimo u razvoju i rješavanju marketinških potreba, sve dizajnirane materijale besplatno arhiviramo za buduće potrebe, a sva autorska materijalna prava prelaze u vlasništvo klijenta plaćanjem računa temeljenog na prihvaćenoj ponudi.
  • Naše usluge i proizvode izvozimo i dostavljamo kupcima u više od dvadeset zemalja, a sadržaje tiskanih, web i video materijala lokaliziramo na sve svjetske jezike.
  • Korespondenciju i komunikaciju vodimo na engleskom i njemačkom jeziku.

Prepoznajte nas!

Naš projekt “Prepoznajte nas!”, referentne oznake KK.03.2.1.06.1171, prihvaćen je za sufinanciranje od strane Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Koherentnost i kohezija 2014.-2020. te smo s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije 29.11.2017. godine potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava.

Kratki opis projekta

Svrha je projekta proširiti kapacitete tvrtke Alegra d.o.o. osuvremenjivanjem hardverske opreme, softvera i komunikacijskih kanala uvođenjem novih usluga u svoje poslovanje u području specijaliziranih dizajnerskih djelatnosti te proširenjem poslovnog prostora.

Ostvarenjem svrhe projekta dugoročno će se osigurati uspješno poslovanje s postojećim i budućim klijentima čime će se u potpunosti zadovoljiti osnovni cilj natječaja tj. potaknut će se poduzeće prijavitelja u sektoru pružanja usluga dizajna da (uz potporu) poveća svoju konkurentnost na domaćim i međunarodnim tržištima i tako doprinese bržem gospodarskom rastu zemlje. Razdoblje provedbe projekta je od 01.10.2017. do 01.10.2018. godine.

Ukupna vrijednost projekta je 191.361,25 HRK a i znos sufinanciranja od strane Europske unije je 125.110,66HRK.
Više informacija o Programu dodjele potpora male vrijednosti E – impuls: www.strukturnifondovi.hr

Više o projektu: Boris Crljić: boris@alegra.hr

Pitajte nas!